Når man ikke er bange mere

Fåking facebook

Jeg er blevet blokeret fra at dele, kommentere eller like i 7 dage på facebook, fordi en medadministrator på Selvets facebook side har delt et indlæg dér, som facebook åbenbart fandt MEGET alvorligt, eftersom der er kollektiv afstraffelse, og vi alle 25 administratorer har fået advarsler, og flere er blokeret i 1-30 dage!!!

Her kan du se hvad det var, der blev delt:

[box type=”shadow”]ADD/ADHD MYTEN: Findes der en diagnostisk metode til at bestemme om en person har ADHD? Næh det gør der ikke, for sygdommen findes ikke. Man har “vedtaget” at kalde en række symptomer af forskellig herkomst for ADHD. Men man har ingen redskaber til at afdække om folk lider af “sygdommen” – for årsagerne er vidt forskellige. Hør her hvordan psykiatere forsøger at forklare symptombilledet for ADHD på en konsensus konference. Medicinen derimod er klar – uanset mængden af symptomer eller omfanget iøvrigt. Og medicinen er stærkt vanedannende, skader kroppen, hjernen og virker allerhøjest et år. Ingen kender langtidseffekten af indtagelse af dette middel, i familie med amfetamin og med stærkere virkning end kokain. Det er en gigantisk skandale af hidtil usete dimensioner. Kun ægte oplysning og et åbent sind vil bringe dette vanvid til ophør. KH Mads ?

[/box]

Jeg har sådan set ikke taget stilling til indlæggets indhold, men jeg er rasende og chokeret over at blive underlagt censur på denne måde. Der er tilsyneladende ‘nogen’, som meget nødigt ser, at dette indlæg bliver delt. Derfor: Spred gerne den her youtube video, eventuelt inklusiv Mads’ kommentar, eller del dette indlæg, samt del information om, at facebook advarer, straffer og holder 25 mennesker fra Selvets facebook sides administration på struben, Spred det vidt og bredt, og deltag gerne i en dialog om emnet/emnerne…

De kan ikke slå os ihjel!

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke er bange mere