Æbler

Erik Ravelo

Erik Ravelo er en cubansk billedhugger, maler og multimedie-kunstner. Han er i øjeblikket kreativ direktør på Fabrica, kommunikationsbureauet ejet af Benetton Group i Treviso, Italien. Hans kampagner for Benetton omfatter “Unhate”, som fremhævede kontroversielle billeder af verdens ledere kysse. Han blev tildelt Grand Prix i Cannes i 2012 for denne serie. Hans andre projekter omfatter Lana Sutra, The Unhate Dove og Doping Thrower. Fra 2007-2011 var han kreativ direktør for Colors Magazine. Hans arbejde er blevet publiceret internationalt og udstillet rundt omkring i verden. Han blev født i Havana, Cuba i 1978 og studerede kunst der på Accademia Nacional de Bellas Artes San Alejandro. Da han var 18, undslap han Cuba til Argentina for at forfølge sine drømme om at arbejde frit som kunstner.

Erik Ravelo’s ‘The Lana Sutra’ er en sensuel kunst installtion, der skildrer 15 forskellige garn skulpturer i forskellige elskovsstillinger, som en hyldest til kærlighed. Installationen er en dedikation for et lige og delende samfund.

Jeg elsker den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbler