Fantasywire

Nybegyndelse

Mit væsen er igang med at omformulere mig til endnu et reinkarnativt nyt liv. Der er 5 dage til jeg overtager min nye dejlige 3 værelses stuelejlighed i Sydhavnen. efter nærmest et år i limbo, med tiltagende grader af subsistensløshed. De seneste to måneder har jeg sådan set officielt været gået under jorden, idet jeg end ikke har haft en adresse.

Sommeren er blevet brugt på festlighed, sigøjnerliv og socialiseren, strikken på mit sociale netværk, med en livsstil, jeg ikke har udfoldet siden jeg var teenager og i allerstart af tyverne. Hvorfor skulle jeg ikke gøre det? Det er jo ikke mig, der havde planlagt eller på nogen måde ønsket, at jeg skulle udføre en tilværelse, hvor jeg er afsondret fra min moderrolle.

Jeg mærker at jorden bliver fastere under mine fødder, alt imens tiden for indflytning, bolig og hjem træder forsigtigt nærmere. Jeg flyttede mine ting fra ekstrem dyr storage d. 1.7. til kolonihave i friheden. Dagen efter fik jeg besked fra Københavns kommune om, at jeg var tildelt bolig fra 1.8. Processen med at skaffe penge til indskud og flytning, har været forbløffende let og enkel. Jeg føler mig fuldt støttet, og ser hvorledes kærlighed og velvilje blomstrer rundt om min eksistens.

Stadig føles det hele lettere surrealistisk. Måske mest fordi jeg i denne sommerproces i højere og højere grad har overgivet mig, og givet slip på enhver forestilling om hvorledes livet eller andre mennesker skal udarte sig overfor mig. Accept. Latter, livsnydelse og glæde. En fornemmelse af at høre til.

I mit liv har jeg lagt mange omstændigheder bag mig, og også brændt (nødvendige) broer. Jeg er god til at give slip og overgive mig. God til at møde verden med et villigt, åbent hjerte, og god til at acceptere, at verden ikke overordnet, i dette tidspunkt af evolutionen, består af villige, åbne hjerter. Men der er mange af den slags omkring mig, og dette har båret mig igennem.

Jeg takker enhver i mit felt for al den skønhed, vedkommenhed og kærlighed, jeg er overstrøet med, og glædes til at sidde i mit nye hjem og få tage mit skrivekunst særdeles seriøst.

Head in sky, Feet on ground

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantasywire