Og det skete i de dage...

Forår

Det er forår, og livet udfolder sig påny. Blomsterne på træer og buske strutter og veldufter. Timerne med lys omfavner os alle vitalt.

Min macbook er blevet repareret, efter 4 måneder nede. I den ligger mine dokumenter med poesi og øvrig tekst, jeg skriver på. Det er ren lykke, at få den og de tilbage. Jeg har fået en cykel, efter i månedsvis at have været foruden, efter at være blevet frastjålet den inde i midtbyen. Mit hjem er rart og trygt. Jeg ser og elsker alle mine børn. Min kunst er i flow. Og jeg elsker en mand, som elsker mig i en blød hrmoni af accept, væren og healing. Livet har aldrig været bedre, end lige nu og nu og nu…

Og jeg vil begynde at blogge igen.

quote3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og det skete i de dage...