Medafhængighed

Regnvåd søndag

Så gik der lige et par uger uden indlæg… Dagene tager let hinanden i hånden i travlhed, med huset fyldt af børn, optakt til skolebazarer, julen for døren, og flere tørne med udpakning af gods fra flytningen i august.

Jeg er ikke så stærk som jeg har været. Engang tog jeg alle flytningerne, som foregik som dominofald i perioden 2005-2012 i det slidsomt strenge såkaldte kærlighedsforhold, i stiv arm. Denne flytning, med baby og 3 af 4 børn hjemme under mine vinger igen, har virkelig trukket tænder ud, på mange planer.

Årene har givet nogle slag, og slagene har sat mærker dybt i mit sind(og i børnenes). Mange ting skal nyopfindes, nye rutiner skal bygges, og selv om jeg er mor til 5 nu, så føler jeg mig igen og igen som nybegynder.

Fortiden forsvinder ikke, og man må lære at leve med den. Den har formet os alle, og det er smart, at drage læring af den. Jeg har erhvervet mig et lyd-/lysapparat via Ebay, som både børnene og jeg bruger. Jeg har før brugt et sådant, ligesom jeg var med i testholdet på min id coachinguddannelse, da Ole Vadum Dahl skabte Masterwaves, et lydmeditationssystem, der benytter sig af bineurale beats, til at ændre hjernens svingninger. Mere om disse systemer i et andet indlæg.

Jeg har også med stor glæde fundet en indisk marokkopude ovre i storskraldsrummet. Efter lidt søgning på google, fandt jeg på en blog ud af den koster 1000 kr plus fragt, så det var en glad gave fra universet.

Lotus er snottet og har let feber, det er aldrig rart, når baby bliver ramt. Men det er sjældent det er sket, og hun tager det i stiv og kærlig forældrearm 😉 Lila har været til fødselsdag, Benjamin har spillet Minecraft, og Lucca har været på Vidar skolen for at rydde op efter lørdagsbasar, musikcafé og afterparty i går. Jeg laver mad fra Aarstidernes lokale måltidskasse, og vi lever alle i bedste velgående…

skaermbillede-2017-11-26-kl-17-33-51

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medafhængighed