Opskrift: Gudinde chokolade - raw

Gavestop

Jeg har besluttet at droppe min gratis pakkekalender, eftersom ingen åbenbart er interesserede i de gaver jeg har udloddet. Det virker derfor komplet omsonst, at skulle lægge nye gaver op dagligt… Der var ikke flow på projektet, sådan må det være. Så vender jeg min gavmildhed mod mine kære alene istedet 😀

skaermbillede-2017-12-10-kl-19-45-25

Og så har jeg givet mig selv en tidlig decembergave, ved at melde mig ind i et online forum, der hedder House of Queens, der arbejder med heartcore energiarbejde. Har tidligere arbejdet meget med energi bevidst, haft klienter til healing og mentoring, og fulgt diverse træninger fra internationale energilærere. Derfor er det så fedt, igen at være tilknyttet en cirkel af dedikerede kvinder, der arbejder med energi og bevidsthed…

Jeg har haft en hjertelig weekend, hvor jeg har tilbragt en del tid i Christiania. Har gået ved søen med barnevognen, har været til julemarked og er blevet totalt bedåret over den smukke skønhed, det bugner med der, samt spist den klassiske flæskestegssandwich. I dag har jeg været i badehuset og sauna, for at udrense den snue jeg er blevet ramt af…

Vi har iklædt haven og gården lyskæder i dag, det tindrer så smukt. Lyset er noget af det jeg elsker højt ved julen…

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-59-55 skaermbillede-2017-12-10-kl-21-10-56 skaermbillede-2017-12-10-kl-21-11-31 skaermbillede-2017-12-10-kl-21-12-29 skaermbillede-2017-12-10-kl-21-12-57

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Gudinde chokolade - raw