Gavestop

Grattitude is the best attitude

8452490b146308b51dc47761d8401a44

HVER aften putter jeg min 7 og 9 årige, med dette ritual, i min seng:

Sniksnak om dagen og hvad der falder dem og os ind. Jeg spørger dem om hvad de har at sige tak for, og jeg synger een til to sange for dem, før de går på hver deres værelse, for at sove. Siden jeg har erhvervet os et Mind Alive apparat, er min søn så begyndt at ligge med den på God søvn modus’, og han falder nu i søvn på 5 minutter, hvor det før var mægtig svært for ham at falde i søvn.

Dette daglige(aftenlige) fokus på at sige tak, altså på taknemmelighed som en livsfilosofi, skaber en positiv og optimistisk stemning at gå til søvnens rige med.

I dag takker jeg for:

Snevejret udenfor

Juletiden

Mit skønne hjem

Min bestandige rolle som mor

Min evne til at tænke

At være på barsel

Lyskæder i haven og gården

Chokoladelakrids

Mine smukke børn

Energiarbejde

skaermbillede-2017-12-11-kl-22-59-48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gavestop