Forelsket tilbageblik på 2017 i billeder

Julen er slut

Jeg tog mig lige nogle dage uden indlæg. Dagene tog blot hinanden, og jeg havde brug for restitution efter en tæt julemåned…

Vi havde en fin juleaften, hvor jeg lavede mad i plus fem timer… Skør madkultur, at lave så meget mad og lave mad i så mange timer, når man sidder ved bordet så kort, med børn. Vi fik and og flæskesteg, hvide kartofler, brunede kartofler, kartoffelchips, parcherede æbler med ribsgele, grønkålssalat med pistacienødder og sennepsvinagrette, rødkål, sauce på fond og pastinakker. og til dessert risalamande med kirsebær sauce. Ikke de store udsving fra hvad resten af Danmark spiste den aften… Alt øko dog. Der var 5 mandler, 1 til hvert barn, og mandelgaverne var stjerner i glas, der ved hjælp af vand ændrede sig til (skyts)engle…

skaermbillede-2017-12-28-kl-22-05-13

Gaver var der rigeligt af, vi nåede aldrig at synge eller gå om juletræet, børnene ville bare igang og det var okay. Jeg fik en smuk Livets træ skulptur, 2 halskæder med dels yin/yang symbol og fatimas hånd, chokolade, en snemand, en hjemmelavet bog og en rubiks terning, som Lila havde fået af nissen tidligere på måneden 😀

Børnene var lykkelige for deres gaver, Lotus hyggede sig med sin første jul, og lige så lang tid som opbygningen af julen tager, lige så kort er den slut… 1. juledag då vi film hele dagen og spiste rester, 2. juledag tog 3 af børnene til deres fædre, og vi spiste fortsat rester – flæskestegssandwich. I går lavede jeg så asiatisk inspireret nudelsuppe med andekøb på de sidste rester(der er dog stadig risalamande).

skaermbillede-2017-12-28-kl-22-05-47skaermbillede-2017-12-28-kl-22-05-30

Det er en fryd, at holde juleferie, når julen er ovre. Jeg har taget julepynt ned, er igang med at rense 2017 ud af mit system, og lave visionsafklaring for 2018. Har ommøbleret soveværelset. Vasket en masse tøj i dag. Lytter til online energitræninger i disse dage og har salig fred indeni.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket tilbageblik på 2017 i billeder