Fernisering: Stadens Museum for Kunst

Strøg fra himlen: Rosakvarts faceroller

skaermbillede-2018-02-08-kl-23-24-51

Jeg har skaffet et parti rosakvarts facerollere, og det er ren magi at bruge dem. Som vækkende kys på huden, og virkelig dybdegående rensende massage. Min 7 årige datter er også helt salig over at bruge den. Jeg har foræret både hende og min 17 årige datter een, det er vigtigt at lære sine døtre/børn om selvkærlighed og naturlig pleje. Resten er sat til salg i min shop, og jeg får også jade facerollere hjem. Det er virkelig ren luksus!

Selvom de kaldes facerollere, har jeg lækker gavn af at rulle hele kroppen, og finde små spændinger rundt omkring, som bearbejdes og opløses med denne lækre selvmassage. Man kan naturligvis også give andre massage med den…

Rosakvarts ansigtsrulle er et gammelt kinesisk skønhedsredskab. Tilføj lidt af østens magi til din skønhedsrutine, og massér dit ansigt dagligt med den kølende rosakvarts sten, som giver glød til din hud. Bevægelsen med ansigtsrullen køler huden og dræner væskeophobninger. Ved at massere ansigtet får du også løsnet op i de mange spændinger som sætter sig i ansigtsmusklerne. Ansigtsrullen kan bruges på ansigt, hals og bryst. Rosenkvarts siges at have beroligende kærlig energi i sig. Den styrker selvkærligheden og skaber tryghed.

Har du brug for lidt selvkærlige energier i din dagligdag, så læg ansigtsrullen på dit natbord og brug den hver aften inden sengetid. Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at;

– stimulere collagenproduktion

– reducere synligheden af fine linjer og rynker

– reducere størrelsen på porrer

– forøge din huds elasticitet

– berolige irriteret, følsom hud

– træne musklerne i dit ansigt

Køb din egen rulle lige her, der er flere typer og de går som varmt brød, – det er virkelig klart!

 

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fernisering: Stadens Museum for Kunst