50% rabat på alle lækre varer i shoppen indtil midnat

Hold kæft, hvor er facebook latterlig!

Vi har fået nyt enhjørningebassin i haven, det er så fint, og Lotus elsker det! Således delte jeg i går begejstret et billede af Lotus i bassinet via Instagram delt op til facebook, og her til morgen vågner jeg så til en 24 timers blokering, fordi jeg har ‘overtrådt facebooks regler vedrørende nøgenhed’.

Jeg har set, at en masse er blevet blokeret, for at dele harmløse ammebilleder og uskyldige billeder af nøgne små sommerbørn, og nu skulle jeg så også med i den tåbelige liga. Jeg ved jo der findes tvivlsomme sider på facebook, som kun omhandler store barme eller bagdele, sider med ‘sexet’ indhold mv, ligesom videoer med mishandling af dyr, billeder af døde mennesker mv florerer vidt og bredt på facebook, uden der bliver grebet ind. Og så skal jeg blokeres, grundet et helt harmløst billede, af min glade 1 årige i sit bassin… Ærlig talt vil jeg mene, at det billede jeg delte af min bagdel i går, var mere ‘grænseoverskridende’ end billedet af mit nøgne barn i et bassin. Men sådan er det med facebook…

Således kan jeg heller ikke reklamere for min CRAZY 50% rabat i min shop på facebook, men jeg gør da lige opmærksom på det her… Du skal bruge rabatkoden 888, hvis du vil gøre brug af rabatten.

Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst blev blokeret på facebook, det er sket nogle gange, een af gangene var – også – virkelig tåbelig, det kan du læse om her.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabat på alle lækre varer i shoppen indtil midnat