7 kosttilskud jeg bruger dagligt

 1. Hampeprotein – den bedste proteinkilde fra naturens hånd. Den er god, både for kroppen og miljøet, og indeholder 50% rent, grønt protein.
 2. Spisekisel – mineralet til hud, hår og negle. Kiseljord er specielt godt til at holde på fugten og binde kalk, og dermed sørger mineralet for, at bindevævet er stramt, fast og smidigt – det støtter at du ser velplejet og smidig ud.
 3. Lecithin Granulat – indeholder fosfolipider, der indgår i kroppens cellemembraner. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner, og de har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer. Fosfolipider muliggør optagelsen af fedtsyrer i tarmen, sørger for transport af fedtstoffer rundt i kroppen og udvekslingen af fedtstoffer mellem cellerne og deres omgivelser. Fosfolipiderne er også en vigtig medvirkende faktor i omsætningen af fedtstoffer i cellerne. vedligeholder i øvrigt leveren og koleserolniveauet.
 4. Omega 3-6-9 – en kombination af fiskeolie og planteolier fra hjulkrone og hørfrø, der giver en høj koncentration af især omega-3, men også omega-6 og omega-9. 3 sunde olier i 1kapselFiskeolie fra vildtlevende fisk, hjulkroneolie og koldpresset hørfrøolie. EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion. Alfa-linolensyre og linolsyre bidrager til normalt kolesterolniveau i blodet.
 5. Mega B StressDen unikke sammensætning af vitaminer og andre næringsstoffer i Mega B-Stress er nøje udvalgt til at hjælpe din krop med at vedligeholde et normalt energistofskifte samt en normal funktion i nervesystemet, da begge dele har stor betydning for kroppens energiniveau og overskud.
  C-vitamin beskytter B-vitamin mod nedbrydning, og understøtter dermed sammen med magnesium B-vitaminernes virkning på bl.a. energistofskiftet.
  C-vitamin og B2 beskytter endvidere kroppens celler mod oxidativt stress.
 6. Mælkebøttesaft med mælkesyrebakterier – Herrens Mark Mælkebøtteekstrakt er et naturligt, ikke-pasteuriseret kosttilskud, der indeholder mælkesyrebakterier. Den økologiske mælkbøtteekstrakt består af pressesafte fra mælkebøtteblomster både blade og rødder.
  Mælkebøtten har op gennem historien været anvendt og anerkendt som helse- og urteplante. Mælkebøtten, der bærer ikke færre end 125 navne – heriblandt Fandens Mælkebøtte og Vorherres Solblomst – er en både kraftfuld og elsket plante.
  I Herrensmark Mælkebøttesaft bruges saften fra roden, blomsten og bladene – og den er 100% økologisk.
 7. ÆblecidereddikeÆblecidereddike indeholder over 30 vigtige næringsstoffer, har et højt niveau af B- og A-vitaminer samt vigtige fedtsyrer og mineraler. Mange undersøgelser har gennem årene påvist, at æblecidereddike aktivt balancerer kroppens stofskifte, plejer huden, bekæmper allergi og medhjælper luftvejssygdomme.23270240_10212824800686246_2959800395262242583_o

GemEmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.