Appelsinhudsbekæmperen er ankommet

Jeg har for nyligt fået kendskab med det – efter beskrivelserne – fantastisk redskab Gua Sha. Jeg har kun læst lutter lovprisninger om dette lille krystal skønhedsredskabs effektivitet hvorend jeg har kigget, og der var naturligvis INGEN TVIVL om, at dette må jeg prøve – og købe hjem til min shop!

I dag kom de første, i jade, med posten, og jeg gik fluks igang med at skrabe. Det føles fantastisk og der er ingen tvivl om, at det bliver en praksis som jeg vil blive lidt småafhængig af – ligesom tørbørstning og ansigtsrullen. Jeg skrabede en masse snavs ud af huden, – men det er jo sådan set også det der er meningen. Jeg glæder mig helt vildt til at se effekten af længere tids brug…

Gua Sha stenen er et gammel kinesisk behandlings- og skønhedsredskab, som har været brugt i tusindvis af år i Kina. Man skraber krystallen henover huden på det område der skal behandles. Gua Sha stenen findes i mange forskellige former og farver. De laves i enten ben, horn og sten. Her er den i jade.

Når du bruger Gua Sha aktiverer du kroppens egne helingsprocesser, øger blodcirkulationen og frigør ophobede affaldsstoffer i kroppen. Gua Sha kan blandt andet bruges ved smerter, problemer med de øvre luftveje, fordøjelsesproblemer, infiltrationer og spændinger.

Har du eksempelvis ondt i nakke/skuldre, infiltrationer eller hovedpine kan Gua Sha være din lille hjælper.

Vejledning til brug:

Tørskrab eller smør området der skal masseres ind i olie, og skrab så Gua Sha henover stedet. Gerne hårdt, og gentagne gange på samme område. Således får du masseret infiltrationer og kommer i dybden i musklerne. Det er skønt, dog også til tider lettere smertefuldt. Er der mange spændinger eller affaldsstoffer i området, vil man efter sigende kunne se små røde eller mørke pletter på huden. Pletterne skulle forsvinde efter et par timer, eller i nogle tilfælde et par dage. Jeg har også læst om at man kan få blå mærker af at skrabe. Det skulle være okay.

Effektiv mod appelsinhud

Cellulite(appelsinhud) kommer pga. dårligt/dovent bindevæv og ophobede affaldsstoffer. Når du gør brug af en Gua Sha kan du reetablere bindevævet og således få et sundt og styrket bindevæv – og en hud uden buler. Dog skal du have tålmodighed.

Alt efter hvilken grad cellulite du har, kan det efter sigende tage alt mellem 1 måned til 1 års tid at fjerne appelsinhuden. Jeg læste dog også en beskrive, at hvis man er vedholdende og dedikeret, kunne må nå ‘bikiniformen’ på nogle uger.

Skrab så meget du vil, og gerne minimum 5-10 minutter dagligt.

Læs også om et andet fantastisk krystal skønhedsredskab ansigtsrullen/facerolleren.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.