De mange gode effekter ved at bruge en ansigtsrulle

I Asien har man i mange århundrede brugt ansigtsruller til opstramning af ansigt og hals. Denne tendens er nu også kommet til Danmark, hvor flere og flere ruller deres ansigt med de kølige ansigtsruller i mange varianter.

Brug 5-10 minutter om dagen med ansigtsrullen og den vil gøre underværker for dit ansigt.

For at den virker optimalt er det en god ide at lægge den i køleskabet inden brug.

Ansigtsrullens funktioner

Den fjerner hævelser og spændinger/smerter, øger blodgennemstrømningen, giver øjeblikkelig glød, mindsker rynker, og ved kontinuerligt brug er den også med til at forebygge hævelse og forynge huden, idet massage med ansigtsrullen øger produktionen af kollagen.

Brug den store ende ved hals, hage, kinder og pande og den lille omkring øjnene og ved ‘bekymringsrynkerne’ i panden. Husk at rense huden inden, og smør lidt olie eller andet plejeprodukt på huden, inden du ruller løs. Ansigtsrullen gør også at olien trænger dybere ned i huden. Har du ikke renset huden inde, vil ansigtsrullen gnubbe urenhederne på din hud dybere ind i huden, og dette er jo ikke ønskværdigt.

Forebyg

Ved at bruge ansigtsrullen kan du forebygge: uren hud, hævelser, spændinger, rødme og dårlig energi. Det er nemmere, end når skaden er sket.

Rengøring af ansigtsrullen

En sidste vigtig detalje er rengøring af ansigtsrullen. Du skal tørre den af med en våd klud hver gang du har brugt den. Hvis du vil gøre den ekstra ren, så læg den i tør salt natten over. Salt renser og fjerner energierne.

VIGTIGT: Ansigtsrullen må aldrig komme i vand, da det svækker metallet, og det kan derved knække. Brug derfor kun en opvredet klud eller læg den på tør salt.

Opbevar den gerne i en æske eller pose, så den ikke får sollys.

Du finder alle ansigtsruller her – i shoppen er der ruller i jade, rosakvarts, ametyst, tigerøje, sort obsidian og 2 varianter af jaderuller med tekstur, som giver stort set samme effekt som dermarollere.

Læs også indlægget om rosakvartsrullen  og om forskellen mellem ansigtsrullen og gua sha.

Sådan rulles med jaderullen

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.