Den spirituelle relation

Jeg var til en fantastisk kakao-ceremoni i går i huset på Klintet i Højerup, Stevns, hos de dejligste Vera & Uffe. Ceremonien blev faciliteret af kakao-shamanen Keith Wilson, som bor i Guatemala. Der var så meget kærlighed og nærvær tilstede. Det var dybt magisk og forvandlende. Keith har gennem tiden, hjulpet massevis af mennesker med at ‘Get out of their own way’ ~ altså standse med at stå i vejen for sig selv, og frisætte det kæmpe potentiale, der ligger indeni hver enkel. Ved starten af ceremonien så han, at jeg havde lukket mit hjerte, allerede som lille pige, fordi de der var omkring mig blev skræmt af den kæmpe kærlighedspower, der strømmede herfra. Han bad mig åbne for den power igen, og de mange timer i ceremonien, som føltes som et øjeblik, blev for en stor dels vedkommende, for mig, brugt på at bevæge, ryste, strække min krop, løsne mange små spændinger og endnu dybere lag af sovende tilstande, der står i vejen for den fulde og frie udfoldelse. Det var en meget transformativ og inderlig oplevelse, og da jeg gik derfra, fik jeg overstrømmende kram, og ordene med mig: ‘We just LOVE to work with such magic power-lightbeings like you. Do your power and love in the world, trust yourself, SHINE’.

Jeg satte mig nu for at skrive indgående om ceremonien, men er istedet inspireret til at oversætte en tekst, shamanen har liggende på sin hjemmeside. Under ceremonien refereredes adskillelige gange til denne tekst, og ét af de store temaer, som var oppe adskillige gange i går, var kærlighedsforholdet. Der var nemlig også tre smukke elskende par, som deltog i ceremonien.

Dette er i øvrigt de aller sidste dage Keith og hans smukke elskede Barbara er i Danmark, så hvis du ønsker at deltage i en ceremoni er det ved at være sidste udkald. Jeg anbefaler det på det dybeste!

I aften er der ceremoni på Energiværkstedet, Christiania, Kbh. Prisen er 250 kr, og det foregår i tidsrummet 16-22- Onsdag er der ceremoni i ‘Den anden virkelighed’, hvor min sjælebror Johannes udfolder sig som blandt meget andet fire keeper ved svedehytteceremonier. Det ligger Rugmarken 7, 4300 Holbæk Tuse Næs. Prisen er 150 kr + hvad man ønsker at donere ud over det. Tidspunktet er 16-22.

Den spirituelle relation

Du er ikke vokset op med et landkort til det åndelige forhold, som faktisk er den eneste form for forhold, du kan have i denne tids opvågningsenergier. Her får du dette landkort.

Lige nu er du i en åndelig relation med kærester, forretningspartnere, venner, familie, selv lærere. I virkeligheden er du det også med dit helbred, din økonomi og dit kreative udtryk. Det spirituelle forhold er en fængende ord for livet.

Formålet med et åndeligt forhold er at bringe dét op til overfladen, som du på forhånd har aftalt at arbejde med i dette liv, det guider dig derhen hvor du skal. Det kan ske blidt og smukt, hvis du tillader det – og hvis ikke du tillader det, ved du nu, hvorfor det gør så ondt.

Hvis du tror på ideen om, at hvis en relation er ægte kærlighed, vil den ikke skade eller gøre ondt, er du på afveje. Hvis du tror på, at din partner er et redskab til at beskytte dig mod din egen smertekrop, ved at være ‘rigtig’ og som du ønsker, og dermed aldrig udløser det, er du helt på afveje. Din partner er, i dybere instans, af dig selv blevet bedt om at hjælpe med at bringe det op, du selv har besluttet du ønskede at arbejde med i dette liv. Og ud af en højere kærlighed, kommer denne partner for netop at gøre det, indtil du har fået, hvad du kom for. Anklager og fordømmelsen af den anden, vil kun iværksætte energiske omstændigheder, der manifesterer episoder af gentagelse. DU besluttede selv, på et dybere niveau, at du ønskede at gøre dette arbejde. Din partner er ‘blot’ din assistent i dette arbejde.

I alle forhold arbejder du på dine grundlæggende intimitetproblemer med energi og livskraften – altså vores dybeste essens. Jeg kalder det Guddommens Drama eller Adskillelses Drama. Vi spiller det ud i diverse arenaer, indenfor sundhed eller relationer, så vi kan få erfaring og forståelse – gennem det at placere en del af den kollektive tæthed indeni, og dernæst heale dette, som vores personlige del af den guddommelige plan. Først skal vi fare vild i det, for siden at vågne op og helbrede det. Så disse låste dynamikker ikke overleveres ind i fremtiden og alle de kommende levende.

Hvis du virkelig ønsker at kende dit formål i livet, se da på din sidste kamp eller det sidste brud med din kæreste. Du er i midten af ??dette formål, måske druknet midt i det, ude af stand til at se klart, men dog i dit formål. I denne tekst giver jeg dig en redningskrans, og eftersom du kan være meget dygtig til at skubbe redningskranse bort, vil der komme mange flere. Du er elsket.

Alle er i en proces valgt før fødslen, til at frisætte deres bagage, spørgsmål, smertekroppen, frygt, tæthed, modstand, mørk skygge, barndommens betingning, historier.

Jeg har fire principper for det åndelige forhold

1. Det handler aldrig om dem
Det handler aldrig om den anden person. Forestil dig, at du har bedt dem om at spille denne rolle for dig, så du kunne få adgang til, hvad du kom for at beskæftige sig med på din rejse. Ud af dybere kærlighed og dedikation til deres egne formål, har de indvilget. Du spurgte. De elskede. Hvis du ikke kan se det, gå dybere. Og læg skylden bort. Parkér dommen.

Et lille eksempel: Hvis du har en lille dans med en bakterie, en virus eller parasit, som du kæmper med i dit liv, har du dybest set selv bedt spille denne rolle for dig, og du er nu i “et kooperativt læringsarbejde med en anden art af bevidsthed”. Hvis du angribe din samarbejdspartner, giver livet dig ikke en anden type partner af den grund.

2. Det handler ikke om, hvad det handler om

Det ville ikke påvirke dig så dybt, hvis der ikke handlede om noget dybere. Du gik ind i det for at føle disse dybe traumer eller betingninger. Hvis du ikke føler det, kan du ikke helbrede det. Det er derfor, du gik ind i det. Og vil gå ind i det igen og igen, indtil det hele er forløst. At dømme, søge at kontrollere, skyde med skyld eller at modstå, vil kun forlænge processen. Det er okay, at tage denne kamp i resten af livet og i yderligere seks kommende liv, hvis du kan lide at lide.

Du vil ikke løse noget ved at tale om, hvad det handler om, for det er ikke, hvad det handler om. Det er en gave. Det er dybest set ikke i stykker, så at ‘fæstne’ det, især ved at tale om problematikken, kan føre til at hullet graves dybere, og at din smertekrop fodres. Du retraumatiseres.

Der er måder at bruge højere energier at forvandle den indre tæthed, afkorte drama og smerte cykler fra uger til minutter. Måder at accelererende tingene betydeligt. Dette er skolen for det.

3. Intet forandres før du gør

ALT hvad du oplever i virkeligheden er feedback, en holografisk projektion indefra. Hvad du ser i spejlet ændrer sig ikke med din insisteren. Du ser i et spejl og kræver at Gud skal lyve for dig. Held og lykke.

Du får ikke hverken planeten, din partner, din økonomi eller dit helbred til at ændre sig til det bedre, før du selv gør det. Enhver udfordring, enhver ‘fejl’, ulykke, konflikt, i din ydre verden, er en afspejling af noget i dit indre.

4. Smerte er modsættelses-dans

Hvis det gør ondt, bekæmper du processen. Der er denne del af dig, der forstår dig fuldt, der bare ved hvad du behøver, der elsker dig enormt, og er totalt engageret i at få dig hjem. Du kan kalde det Højere Selv eller hvad der passer dit trossystem. Du kan vælge ikke at samarbejde med dette, – hvis udfordringerne og smerterne, lidelsen fortsætter, ved du, at det er dette du foretager dig. Begyndende smerte følger af ikke at lytte til hints om at give slip.

Du tror, at det er forkert, at du og din partner trykker på hinandens knapper, at der er noget galt med din partner, noget galt med forholdet, når smertekroppen aktiveres, og samspillet ikke udelukkende er kærligt, nært og harmonisk. Du bekæmper det. Men du tror fejl. Forholdet er designet til at trykke på dine knapper, til at sætte dig fri og forløse det fortættede.

Så hvad kan du gøre? Frigøre dig fra dramaet. Gå hver til sit, i enighed om at I hver især skal se på, hvad det egentlig handler om. Men dette er IKKE løsningen. Dette vil blot være en repetition af gamle historier fra smertekroppen. Drop historierne! Historierne vil intet ændre. De retraumatiserer og adskiller os.

Kom tilbage sammen, når begge kan tale og lytte uden at bruge ‘dig’ ord. “Jeg føler dette, når jeg …” Brugen af “du” ord betyder, at du ikke har gået dybt nok i dig selv. Manifestationen af smerte og drama udenfor dig selv, er udelukkende en afspejling af noget i dit indre, du ikke har set endnu.

Du vælger selv, om du vil lade din smertekrop styre dit liv, og lange ud efter din omverden, påkaste den skyld for dine omstændigheder, bebrejde den, fjerne dig fra den, hvis du tror at dette er din frelse. Det vil kun forlænge smerten, og du vil igen og igen møde det samme, indtil du er parat til at tage det fulde ansvar for dine oplevelser, indtil du er villig til at se dig selv, og forløse dine indre issues.
Du bestemmer helt selv, hvornår du er færdig med at udleve din smertekrop.

Indre tæthed skal opløses. Det åndelige forhold er, for de fleste, det ultimative sted at opløse dette. En forstående partner på denne rejse kan være spirituel raketbrændstof. Derfor er din partner der allerede, til at elske dig præcis som du har bedt om, og virkelig har brug for, – for at ændre dig selv. Det er ægte kærlighed. Kun en person, der virkelig elsker dig, vil spille disse roller, du bad vedkommende om.

Hvis du er single lige nu, elsker den partner du ikke har, dig præcis den måde, du har mest brug for, ved ikke at være der, og du vil møde og anerkende denne, når du har opfyldt din del af jeres nuværende aftale sammen.

Det kan være noget af en kunst. Accepter. Tillad. Du behøver ikke træffe et valg, for det gjorde du allerede før du blev født. Stol på din proces.

Andre har besluttet at give afkald på et fuldtid forhold, indtil de har ryddet op i en god del af den indre tæthed. For mange er dette helt sikkert til deres højeste gode og lethed!

Denne livstid er ment til at byde på “mere sjov og flere eventyr, end vi har haft i evigheder”. Undervejs vil der vil være nogle symbolske manifestationer, som vil vise koblingen til de nye redskaber, vi behøver at integrere. God fornøjelse. Slip frygten. Surf på bølgen eller tryk dit ansigt ned i sandet under den. Det er dit valg. Hvad end du vælger, vil bølgen få dig frem til din destination! Vi rejser som vi tillader. Ej det.

Ordene ‘Det spirituelle forhold’ kan fremkalde en vision om et idealistisk forhold i åndelig lyksalighed, hvor alle nyder det harmoniske flow sammen, i klar kommunikation, sandfærdighed, tillid, lykke, glæde, og afspejlinger af de højeste potentialer for kærligheden. Drømmen!

Hvis en sådan et forhold synes at fremkomme i vores liv, vil vi til sidst opdage, at der er noget under overfladen, der stiger op og forårsager følelsesmæssige omvæltninger, der kan være smertefulde, forvirrende, frygtsomme, skabe vrede, usikkerhed, være kontrollerende, destruktive, og endda til sidst afbryde forholdet, typisk med bebrejdelser på ‘den anden’.

Jeg ønsker at tale om det spirituelle forhold på en helt anden måde. Den virkelige.

Faktisk er åndelige relationer de eneste, vi kan have. De tjener alle som refleksioner, som vi har brug for til at “Kende os selv”.
Vores drømme kan kun blive eksternt mulige i virkeligheden (på en blivende basis), når vi vågner op, og begynder at se rodet, giften, de komplekse tilstand i vores indre rige, egoets netværk med hvem vi identificerer os, dét vi tror, ??vi er (som i virkeligheden består af lag af tætvævede slør af skjulte løgne og illusioner, og vi må ikke undervurdere dets magt over os). Vi skal lære at frigøre os fra alt dette og rede det ud. Hele sårene, gøre op med det falske, opløse disse tætheder.

Alle vores relationer og omstændigheder er spejlbilleder af en del af os selv, og anvendes de som sådan, kan de være nøgler, der kan låse op for hemmelighederne om os selv. De er således virkelig åndelige relationer.

Et kraftfuld åndeligt forhold er gensidigt bevidst og dybt nok til at afspejle både vores højeste potentiale, og vores dybeste frygt og følelsesmæssig smerte. Det tjener et meget vigtigt formål ved at gøre alt dette, hvad enten vi ved det eller ej, fra dets debut.

På dybere niveauer har hver person accepteret dette møde. Selv (og især) de vanskelige dele. Så forholdet er ikke dårligt, når det ser ud til at være nedsunket til en uendelig række loops af gentagede smertefulde dramaer, hvis man tager alt det der kommer op, som et udtryk for hvad hver enkelt person har brug for at rydde op i deres egen energiske felt.

Den vigtige rensende brænde

Fra dette perspektiv kan to mennesker bevidst samarbejde om at gøre dette arbejde sammen, og kan endda velkomme det mørke skygge arbejde, til formålet, og gennem at støtte hinanden, omsider få det forløst.

For at gøre dette, er en af ??de første ting begge har brug for at vide, at – de ting, der kommer op til overfladen:

– Det handler IKKE om dem (Den anden person)
(Især ikke når det allermest ser sådan ud…)

Vores følelser kan være blevet udløst af dem (Det er deres job – i denne sammenhæng), men de følelser og trossystemer der kommer op, er fra vores egen kilde. Hvis en person taber sig selv her, er det yderst gavnligt, hvis den anden kan holde rum for vedkommende (dvs. ikke blive viklet ind i dramaet, men forblive bevidst og fokuseret), således at den udløste kan man gå ned i denne tæthed, i frygt, overbevisninger osv., med det formål at opløse og omsider slippe det.

Det højere formål af enhver form for forhold, er at få fat i sandheden, også når vi endnu ikke ved, hvad det betyder. At afdække det falske i os, er en fantastisk måde at starte.
Sandheden forbliver taknemmeligt uændret, langt ud over vores sinds og smertekrops mange krumspring for at slippe udenom.

Det er gennem selv-undersøgelse og indre arbejde, at hver person kan blive bevidst engageret til andre. Og derefter igennem den anden, som et spejl.
Hvis vi bebrejder den anden for vores lidelse, mister vi hele pointen. Og vi vil fortabes, når vi insisterer på “at tale om det” i det uendelige, da snakken og historierne ofte er intet andet end falske indre overbevisningssystemer, der virker nok så ægte.

For at kommunikere klart, må vi lære at frigøre os fra dramaet/historierne, og at huske, hvad vores mål og vores hensigt er.

– Det handler ikke om hvad det handler om (En given situation/overbevisning/historie)

Det handler om at fjerne alle de slør, – frygt, overbevisninger, smertekrop-tætheder, projektioner osv, der ligger til grund for den historie.
Det er vigtigt at bevare en stærk forbindelse med den anden person, i den gensidige anerkendelse af dette. Dermed kan den anden vejlede vedkommende tilbage, når den ene er blevet fortabt ind i en historie, således fra en observationstilstand hjælpe dem til at at se klart, behandle det aktuelle, støtte til ikke at benægte det. Det er vigtigt som støtte og observatør, ikke at angribe det.
Dette kan være sart og skrøbeligt, da begge kan blive udløst. Det kræver bevidsthed.
Det handler om at komme fri af hele dette rod, at indse det tætte spind af tæthed, historier og drama, og at dets komplekse indhold, er illusioner.

– Intet ændrer indtil du gør

Du kan ikke fremme vækst og forandring, ved at forsøge at manipulere en anden persons adfærd, eller ved at beskylde, bebrejde dem eller noget uden for dig selv for at være din plage. Spejlet lyver ikke. Det er designet til at afspejle præcis hvad der er foran det. Gud laver ingen fejl med dette.

Du kan forsøge at ændre spejlbilledet … (Forestil dig at gøre dette med en reelt spejl, som du står foran). Du kan endda ændre partnere eller situationer, hvis denne ene bliver for ubehagelig, hvis du ikke kan lide den refleksionen fra spejlet du får tilbage, eller hvis det ikke giver dig den lykke, du synes, du skal have. Men den indre kilde til refleksion ligger stadig i dig, og det vil i sidste ende tiltrække et andet passende (og lignende) spejl, hvilket sandsynligvis vil starte som endnu en velment drøm, og til sidst ende med samme uønskede afspejling, på et tidspunkt. Arbejdet kan ikke undgås, hvis vores intention er at vågne, og ikke længere at være tilfredse med at være fanget i et spind af løgne og selvbedrag.

At lære dette er et klogt og vigtigt komponent til at bevæge sig fremad, og til at tillade det transformerende FLOW i denne proces.

– Smerte er modstand

Hvorfor har vi følelsesmæssig smerte og lidelse, og gentager igen og igen disse cykler, og har endda designet vores liv til både skabe/tiltrække alt dette, men prøver alt for at undgå at føle det eller eje det?
Det er ikke så absurd, når vi forstår egoet. Ego forbliver vel forskanset, så længe vi engagerer os i disse ubevidste cykler. Egoet kan i sit design aldrig blive tilfreds. Egoets brændstof er reaktivitet og det elsker at forblive skjult, hvor skylden bliver placeret på eksterne kilder.

Det er en falsk følelse af identitet, det er komplekst, og baseret på dybt rodfæstede overbevisningssystemer, der blev banket ind i os under opvæksten.
Sindet kan medvirke til at det falske, synes reelt. De ting der forstyrres indeni ER falskt, og var det der ikke, ville der ikke være noget, der kunne forstyrres.
Det falske selv bærer en byrde for sin egen uvidenhed, og er oprindelsen af ??vores lidelse.
Frygt er dens magtfuld allieret og et værdifuldt universalværktøj.

Der er en større kraft på arbejde, for at vække og befri os. Hvilket vi selv har valgt.

Hvordan vi forholder os til denne kraft afgør, om vi er i enten flow med processen, eller vi modsætter os den. Sindets/egoets forholder sig til forløsningsprocessens omvæltninger, og skaber smerte, som oprørere og i slagsmål mod denne ellers så afgørende vigtige kortlægning af, hvad der aldrig var sandt, hvilke overbevisningssystemer vi er kodede med. Det kan tage os meget lang tid, at blive færdig med disse kampe, hvor egoet griber til kontrol, lidelse, og sparkende og skrigende engagerer sig i processen for at holde os fast i selvbedraget. Det er vores valg eller en serie af valg, hvor lang tid dette skal tage.

Vi vil til sidst, når vi er tilstrækkeligt ydmyget af det nytteløse i de udmattende modsættelses-danse, lære værdien af ??overgivelse.

Det er vigtigt at spørge sig selv: Hvad ønsker jeg?

Er det først og fremmest at vågne?
Ego er en kraft, der kan regnes med på hver tur, men bekæmper vi det, gennemtvinger det sin tilsyneladende magt over os, ved at vi gør det til en fjende, som det ikke er.
Dette er grunden til at modstand kun begraver os yderligere i vores eget, da det det er designet til at gøre, er baseret på frygt.

Efterhånden som vi frigør os, balanceret af energi-ændringer, bliver vores autentiske selv tydeligere, og vi kan derefter give vores højere selv plads og accept til at gøre det rensende arbejde for os, uden besvær.

Vores spirituelle vej udvider sig, og vækker.

De ikke-samarbejdende spirituelle forhold

Hvis du er i et forhold, der er reaktivt, omtumlet, og der ingen klar sammenhæng er, samt masser af dårlig kommunikation og pegen fingre, kontrollerende spil mellem de involverede osv, kan vi opleve det modsatte af de 4 tidligere drøftet principper:

– Det handler om dem (De sagde dette eller hint, de har snydt, de er krænkende, de respekterer mig ikke osv.)

– Det handler absolut om, hvad det handler om (noget sagt eller gjort af den anden, hvilket skaber en situation, en historie, og det er hvad det handler om)

– Det vil ændre sig, når jeg kan ændre den andens adfærd, eller ændre situationen.

– Smerte og lidelse er forårsaget af dem eller situationen.

Her er det afgørende vigtigt, at vurdere ærligt og dybt, om:
Har jeg brug for at være rigtig, og gøre den andet forkert? Er der noget i mig, der søger opmærksomhed ved at gøre mig til offer, og nyde at tiltrække en redningsmand af en slags for at redde mig? Måske det urimelige i livet er skylden?

Kan en dysfunktionel sammenhæng korrigeres, heles, bliver funktionel?

Hvor åbenlys og tydelig dette “hvem-gjorde-hvad-hvor” scenarie end kan synes på ét niveau, har det ingen fundering i sandheden på et andet niveau. I virkeligheden bestyrker det ovennævnte scenarie det falske – smertekroppen, egoet, overbevisningerne. Egoet kan overbevise os om meget, og ubevidst projicerer det alt ud på omverdenen. Vi har selv inviteret personer til at være vores spejle, om de så er smukke eller ubehagelige. Så vi peger fingre af vores eget spejlbillede, – som værende både kilden til problemet/smerte, såvel som kilden til vores lykke – af kærlighed. Intet af dette er sandt.

Eksempelvis – Hvis vi har et dårligt selvbillede, vil vi manifestere nogen til at behandle os, på alle de måder, vores dårlige selvbillede er enig med, og dermed udløse vores egne negative overbevisningssystemer (omend ubevidst) om os selv, og såvel udløse de tilsvarende smerte reservoirer i os. Vi kan kalde den anden person krænkende? Ville vi hellere være begavet med en smuk budbringer, der leverer forførende løgne, der skal få os til at føle os så perfekte og elskelige, før vi selv tror på det? Og når den eksterne kilde/spejlet så trækker det væk igen, står vi tilbage med – afvisning? Der bekræfter vore indre overbevisninger.

Eller: hvis vi har tillidsproblemer, vil vi opleve forræderi omkring os. Vi vil projicere hvad tillid betyder for os over på en anden, som i virkeligheden kan have meget lidt med dem at gøre, og vi vil i sidste ende føle os forrådt, når de ikke lever op til vores foreskrifter.
På samme måde kan vi projicere vores drømme og kærlighed ud. Antage, at den anden giver os lykke, sikkerhed, kærlighed osv. Vores energikilde bliver således flyttet indefra os selv, til en ekstern kilde. Dette vil i sidste ende falde fra hinanden. Fordi det ikke er sandt.

Så selv ikke-samarbejdende relationer er fulde af information og muligheder. Og når vi endelig har fået nok, vil vi søge at forstå hvorfor:

– Det handler ikke om dem
– Det er ikke, hvad det handler om
– Intet ændres før du gør
– Smerter er modstand

Nogle gange er det tid til at flytte. Men det skal være af de rigtige årsager. Flytning ud af et forhold, der ikke bevæger sig overhovedet kan være en afspejling af ens egen sande indre bevægelse … og ikke en flugt fra sandheden.
Vi lærer om strømmen. Og tillader den.

oie_18161755xwxttq28EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.