Du skal nyde, før du kan yde

Jeg skriver; mens regnen trommer på mit tag, i mit lille prægtige hus, i haven, der lige nu er så våd, tryg og frodig, som en varm livmoder; til tonerne fra LifeFlow ? meditation teknologien, en teknologi, som er specielt designet ved hjælp af frekvenser, der giver genlyd og virkning i kroppen på celleniveau.
LifeFlow ? inkorporerer både isokroniske, samt mono- og bineurale toner i en struktur af 12 samtidige lag i sin matrix, hvilket skaber den mest effektive metode til påvirkning og synkronisering af hele hjernen.
Jeg deltog, da jeg studerede psykoterapi og life coaching, som testperson på Ole Vadum Dahls meditationsprogram Masterwaves, som bygger på bineurale toner, og havde dengang store effekter deraf. Disse skulle lyttes via hovedtelefoner, for en egentlig effekt, da der tonede forskellige bølger ud fra henholdsvis højre og venstre, der nærmest kollapsede hjernen ind i dybere og dybere meditativ tilstand. Men dette jeg lytter nu kan du lytte enten med hovedtelefoner eller blot over åbne højttalere. Så her sidder jeg og lader min hjerne manipulere af de bløde musikalske strømme med underlagte frekvenser, og nyder så let det er at ‘meditere’…

Jeg havde besøg af en kær veninde i dag, med hvem jeg har meget samklang.. Og jeg fandt en firkløver i min have, naturligvis. Mit hår nærmest slangekrøller i dette våde vejr. Jeg trykte min krop på et stort lærred i dag, og såede grøntsager med mine børn. Og blev noget fortørnet, da jeg siden undrede mig over et jordbjerg og væltede plantepinde i et af højbedene, og opdagede, at en kat havde besørget sig I VORES NYANLAGTE OG NYTILSÅEDE KØKKENHAVE. Men den gjorde det sikkert af trang og lyst…

Det har været en lækker weekend. Jeg har følt jeg har drevet af legende let liv, og bare været højfrekvent og sensuelt levende.

I forgår var Thor og jeg i Christianias badehus. Der var saunagus, og det var sidste aften inden en lukkeperiode, hvor saunaen skal om- og nybygges. Det var så godt og rensende. Der var så mange smukke mennesker. Og det er lettende og levendegørende, at være nøgne begge køn sammen.

Vi var også til jam på børneteateret, som var typisk fængende. Det er så vildt, som energierne kan flyde, når musikerne spiller. De der virkelig giver sig hen, går jo helt i ekstase, og står nærmest der med deres instrument og onanerer eller elsker med publikum. Jeg elsker at blive elsket af musikken. Det bliver en leg, en dans, et samspil, og jeg kan gå helt i trance. Musikerne vågner når de kan spille en danser, når der er direkte kommunikation til lytteren, når lytteren bliver et ekstra instrument. De takker mig ofte for dansen, når jeg takker for musikken.

Jeg er mægtig ombejlet – af både kvinder og mænd. Det er ret specielt, at opleve, at have en række kvinder, der tænder på mig, efter i så mange år, at have oplevet, at mange kvinder opfattede mig som arrogant, og en trussel. Jeg er ikke arrogant eller en trussel, jeg følger bare ikke flokken. Det er rart at være i sammenhænge, hvor der er rum til det. Jeg har ofte følt mig utryg ved kvinders gift og indbyrdes konkurreren, og befinder mig grundlæggende tryggest med mænd.

Jeg spekulerer på begrebet og filosofien Hedonisme, som i denne samtid bruges ? let nedsættende ? om en livsførelse, som er præget af sanselig nydelse af ‘livets goder’. Hedonisme er en lystlære, der hævder, at mennesker stræber efter lyst og undgåelsen af ulyst.

Jeg holder i dén grad af lyst og nydelse. Jeg nyder så mange aspekter af livets pragt. Jeg fornægter hverken mørket i vort væsen eller det kollektive kvantefelt, eller det slidsomme ved livet. Jeg vil gerne både omfavne og heale mørket, og stå med min egen og min næstes smerte, uden at vige, for at lade den få sin plads, og lade den transformeres til dens sande potentiale for liv og kreativitet. Og jeg kan også sagtens genkende det gamle tyske slogan – Arbeit macht frei. For det nytter noget, at gøre det der skal gøres, een ting af gangen og det vigtigste først, det virker, det renser og det flytter på hele vores eget energetiske univers. Men jeg tror også på flow. Tror på, at vi bliver skadede og muterede af denne effektivisering og det fokus på kunstig vækst, vi er underlagt i det ‘civilicerede, moderne samfund’. Ofte handler vi ikke pr indre impuls, men på ydre krav. Og det er i grunden dybt unaturligt! Blomsten folder sig ud i det tempo den nu end finder bedst, bien følger sin indre impuls og ikke en klokkestreng eller et kontoudtog. Ligesom fuglen synger ud fra en egen indre drift, regnen falder, storme raser, blade folder sig ud, og forgår, og alting i naturens liv, det naturlige liv, pulser og strømmer og lever efter en indre, harmonisk cyklisk impuls.

Vi ville jo aldrig kunne tvinge en årstid frem – eller holde den tilbage, om det så var vår, sommer, efterår, vinter. Men vi tror, vi kan tvinge os selv frem – og tilbage? Det tror jeg ikke på. Jeg tror på vi er en del af naturen. Vist så kan vi manipulere, som jeg hermed sidder og manipulerer min hjerne, og al handling er i grunden een eller anden form for manipulation, – såsom healing og energiarbejde, arbejdet med jord og afgrøder i haven, arbejde med kunsten og musikken… Al handling er en bevægelse af/manipulation af, det eksisterende kvantefelt. Og jeg tror ikke på, at det er sundt at tvinge handling frem. Eller at tilbageholde handling, der vil frem, med doktriner, love, bud.

Så uden at jeg har sat mig meget udførligt ind i hedonismens essens, og mest reflekterer på dens substans ganske overordnet, så tror jeg egentlig den rummer noget temmeligt sandt. Jeg tror på frihed, lyst og nydelse. Jeg tror på livet som en vekslen mellem modtagelighed og given. Den dualistiske vekslen mellem det feminine og det maskuline princip. Og jeg tror på, at selve naturen nyder at være til. Jeg tror den handler, når den har lyst, og holder sig tilbage, når den har lyst. Det ser, for mig, bestemt sådan ud. Der findes intet mere erotisk, stærkt og kreativt end naturen, intet mere frodigt, mangfoldigt, dybt, harmonisk, blidt, mildt, vildt og voldsomt, og meget determineret og udefra upåvirkeligt, end naturen, – som er livet i ganske frit udfold. Hvordan skulle selve livet dog ikke absolut nyde sig selv, og bevæge sig af lutter lyst, med al den kraft og kreativitet det besidder. Og jeg opfatter mig selv som en del af naturen og af livet.

Det er ikke livet, ikke vores natur, der er grådigt og selvisk. Det er egoets struktur.

Jeg tror på at du i sagens og livets NATUR må nyde, før du kan yde….

couple119EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.