Jeg elsker Bella Sky spa

For et år siden var min kæreste og jeg på Bella Sky, på et spaophold der gav fri adgang til deres Aqua Spa, i forbindelse med min fødselsdag. Jeg var højgravid og besværet, og brugte kurbad i Frederiksberg svømmehal og saunaen i Christianias badehus gennem hele min graviditet – og før. Jeg ELSKER spa, elsker karbade, elsker vand, elsker varme i dampbade og sauna – og at veksle temperaturen i iskolde bassiner.

Til min fødselsdag skulle det så være særligt eksklusivt, og vi bookede en parmassage, hvor jeg skulle have en kyndig graviditetsmassage. Men – grundet sygdom i personalet blev det hverken til parmassage eller gravidmassage, men massage af først mig, dernæst min kæreste, – af en sportsmassør. Det var dejligt, men alligevel lidt skuffende… For at råde bod på fadæsen, fik jeg simpelthen et gavekort på 2 valgfrie behandlinger i Bella Sky spa. Det lykkedes aldrig at få tid til en par- og gravidmassage, før jeg fødte, og så – tja, så var det ligesom for sent…

Jeg er jo ‘i favn’ mor, og jeg har haft meget lidt tid adskilt fra min baby Lotus, siden hun kom 21.2. sidste år. Men nu var det sådan, at dette gavekort ville udløbe 1.2., og jeg ikke kunne ikke bare lade det udløbe…

Så for 14 dage siden var jeg derovre(det ligger 2 km fra mit hjem), og fik en virkelig salig og skøn behanding på 80 minutter, den kaldes ‘Touch the Sky & scrub’. På deres side skriver de om den: “En eksklusiv og sund oplevelse, der kombinerer en opfriskende bodyscrub med en dybdegående og afslappende fuld kropsmassage. Behandlingen eksfolierer huden, så den føles silkeblød. Und dig selv en fuld kropsmassage, der kombinerer blide håndstrygninger med dybdegående teknikker, så du kan slappe af og forkæle sanserne.”

I dag var jeg der igen(jeg skulle jo have afviklet det gavekort). I dag havde jeg valgt massagebehandlingen, de kalder ‘Sacred Nature Ansigt & krop – Intensiv nærende EcoCert behandling’. Og jeg skal love for, at det var helligt og helt vidunderligt fantastisk! De beskriver behandlingen sådan her: “Intensiv nærende Ecocert® ansigt & krop behandling. Passer til alle aldre og alle hudtilstande, selv de mest sarte. Ideel til tør og fugtmanglende hud, takket være den rige Buriti olie og sommerfuglebusk ekstrakter, der har en intensiv kosmetisk antioxidant og beskyttende aktion på hudbarrieren.
Omfatter behandling af ansigtet, blid exfoliering af ansigt & krop og den eksklusive comfort zone SACRED NATURE MASSAGE RITUAL til ansigt og krop.
Jeg er faktisk blevet hooked på at modtage massage. Jeg fortjener det, det giver så meget til sindsroen og overskuddet! Og disse 2 behandlinger har været så gennemført lækre, nærværende, effektive og professionelle, at det er en fryd. Behandlingen i dag, var som en blød healingsrejse, helt specielt. Jeg blev berørt og masseret enormt meget i ansigtet, sågar fik jeg massage på læberne!, men også nænsomme løft i nakken og torso, stræk, tryk, pres, stryg i håret, – og en masse lækre produkter smurt på mit legeme. Min hud er så blød nu. Og så er der een ting, jeg er helt vild med, at de gør på Bella Sky spa – de har varme, fugtige håndklæder i et varmeskab, som de bruger i massagen. Det er helt utroligt dejligt, at få sådan et varmt, fugtigt håndklæde i ansigtet, om fødderne, på kroppen! I dag brugte massøren også varm olie. Jeg føler mig inderligt næret, afspændt, tilpas.
Mig salig efter Sacred nature massage...

Mig salig efter Sacred nature massage…

Jeg blev sågar rost for min evne til at ‘modtage massage’ i dag. Massøren mente jeg var utrolig god til at hengive mig og slappe af, så det var en fornøjelse at give mig massage. Det er jo på sin vis klart nok, – jeg arbejder netop for tiden med at hengive mig til livets naturlige overflod, og er jo selv healer. Hvis ikke jeg var istand til at give mig over til energiarbejdet, ville jeg jo ej heller selv være en særlig god energiarbejder. Og dét er jeg.
Bonussen ved disse 2 massagebehandlinger, har jo så også været, at jeg har kunnet benytte spaen, cirkulere fra dampbadet, til at hoppe i isbassinet(der var decideret isklumper i vandet i dag), til saunaen, til isbassinet, til de varme bassiner med lys i og smuk mosaik i henholdsvis rød og blå, til isbassinet, til mosaik-liggestolene med varme i osv osv. Der er regnbrusere, frugt, saltede peanuts og køligt vand ad libitum, samt bløde håndklæder til fri afbenyttelse. Fedt at man ikke skal slæbe våde håndklæder med sig hjem. Og i omklædningsrummet, hvor de smukke chancerende mosaikfliser går igen, er der en ædel og god kvalitet shampoo, balsam og bodyvask. Samt store lækre brusehoveder med vand, som var det regnvand, som man tænder – og slukker – når man er færdig. Modsat kurbade i svømmehaller, hvor man skal stå og famle på væggen efter bruserknappen, når vandet går ud igen og igen…
I spa’en har de også en hel væg af levende grønne, duftende planter. Den er smuk og lækker, og revitaliserer luften på en forfriskende måde.
Bella Sky spa

Bella Sky spa

Jeg er totalt vild med Bella Sky spa og deres luksus. Jeg tror jeg vil til at være stamkunde og komme der minimum en gang om måneden og gerne 2. Eller hver uge! Det koster 350 kroner at besøge deres spa. Men det er bestemt det værd. Det er – i sandhed – som at besøge en Smuk Himmel spa. Jeg ville ønske jeg kunne tage Lotus med derover også – men desværre er deres familietid fra 7-10, hvor een voksen må tage 2 børn med, kun for hotellets gæster. Jeg må lige undersøge, hvor strikse de er med dén omstændighed, for det ville da være smukt, at kunne tage baby med i denne lækre spa – uden nødvendigvis at skulle booke hotelophold 2 km fra mit hjem…
Jeg giver Bella Sky spa 10 stjerner ud af 5
Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.