Julehjælp – liste over steder der uddeler

hjerter-jpg-pagespeed-ce-jm0-d7mncy
Julen varer længe, koster mange penge!
 Her er en fortegnelse over de steder du kan du søge støtte eller bidrage for at hjælpe andre til en god jul(kender du til et sted, der ikke fremgår på listen, så skriv til mig i kommentarfeltet og jeg føjer det til):

Julehjælp i sognene

Julehjælp i folkekirken uddeles af de lokale kirker. Mange kirker uddeler julehjælp for midler, der er samlet ind i sognet. Det kaldes ofte sognets menighedspleje. Find kontaktoplysninger til din kirke her.

Samvirkende Menighedsplejer

Hvis der ikke uddeles julehjælp i din lokale kirke, kan du søge om julelegat hos Samvirkende Menighedsplejer. Det kræver, at du får din ansøgning attesteret hos den lokale sognepræst. Sognepræsten kan også søge på vegne af et medlem i sognet. Læs mere her.

Børnenes Kontor Aarhus

Du skal være bosiddende i Aarhus Kommune for at søge her. Fristen for ansøgning om julepakker er den 1. december. Læs mere her.

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen uddeler hvert år julehjælp til økonomisk trængte familier. Både mødre og fædre kan søge. Der er deadline for ansøgninger 15. december kl. 12.00. Se her, hvordan du søger julehjælp eller støtter gennem Mødrehjælpen.

Folkekirkens Nødhjælp

Støt verdens allerfattigste med julehjælp ved at give en sjov og anderledes gave til en af dine nærmeste. Køb gaver, der gavner her.

Gestusnord

Økonomisk trængte familier i Nordjylland kan søge om julehjælp her. Julepakken indeholder julemiddag, morgenmad til 25. december, gavekort til julegave til børnene og en mandelgave. Der er åbent for ansøgninger fra den 15. oktober til 1. december. Læs mere og ansøg her.

Røde Kors

Julehjælpen varierer fra afdeling til afdeling, men består i 2016 hovedsagligt af et gavekort til COOP på en værdi af 800 kr. eller en julekurv med lækre julevarer. Du skal kontakte din lokale Røde Kors-afdeling for at komme i betragtning. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få julehjælp eller støtte.

Kirkens Korshær København

Kirkens Korshær Drejervej i København vil igen i december 2017 uddele julehjælp til trængte børnefamilier. Julehjælpen målrettes de allermest udsatte børnefamilier. For at søge julehjælp skal du have en personlig samtale med stedets rådgivere. Det foregår ved, at du møder op til åben indskrivning på Drejervej 6, 2400 Kbh NV. i uge 48. Læs mere her.

Kirkens Korshær Herning

Kirkens Korshær uddeler julehjælp. For at få svar på, om du er berettiget, skal du til en personlig samtale. Fristen for at søge om julehjælp er den 16. december 2016. Kontakt kontoret på tlf. 97 22 16 36 for at høre mere.

 Et hjerte for alle Aabenraa

Ansøgning om julehjælp i 2017 sker via ansøgningsskemaet på denne side, som bliver aktiveret den 14. november 2017.Udlodningen er primært for borgere med hjemmeværende børn under 18 år. Alle skal have folkeregisteradresse i Aabenraa kommune. Søg her

Dansk Folkehjælp

Dansk Folkehjælp uddeler julehjælp til enlige forsøgere. Der er mulighed for at søge julehjælp frem til og med den 1. december. Læs mere om hvordan du kan søge eller støtte Dansk Folkehjælp.

Lions Club

Flere af Lions lokalafdelinger yder julehjælp til trængte familier. Tag kontakt til den afdeling, der ligger nærmest dig for at få nærmere information om, hvordan du søger. Klik her og find den nærmeste Lions Club.

Frelsens Hær

Frelsens Hær uddeler julehjælp til trængende. Fristen for ansøgning om julehjælp i 2017 er den 30. november. Ansøgninger efter denne dato kan desværre ikke behandles. Søg om Frelsens Hærs julehjælp her.

Børnesagens Fællesråd

Hvert år samler de danske kirker ind, så udsatte familier i Danmark kan fejre jul. Julestipendierne formidles via Børnesagens Fællesråd til enlige forsørgere, der har en meget dårlig økonomi. Der er tale om mindre beløb. Ansøgningsfristen er 15. november. Læs mere og søg om julehjælp her.

Logen Concentus

Logen Concentus, som hører under Serapions Ordenen, samler i årets løb midler ind til humanitært hjælpearbejde, herunder uddeling af “julekurve”. Kurvene indeholder det, en familie skal bruge af fødevarer og lækkerier for at holde juleaften og juledage. Der er desuden også lidt legetøj til børnene. Kurvene har cirka en værdi på 750 kr. pr stk. Der uddeles til socialt udsatte familier med hjemmeboende børn. Der kan ansøges i perioden 1. november til 1. december. Se mere her.

Pakkekalender

Læs nærmere om at søge eller donere en pakkekalender her

julehjaelp2

Gem

GemEmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.