Kærlighed forvandler

Vores fysiske kroppe er kun ét aspekt af den helhed, vi virkelig er. I virkeligheden er vi væsener af lys og energi. Begrebet Kraften, som er beskrevet i Stars Wars film er overraskende præcis. Vores hjerner og organer, er formet af vores bevidsthed, tanker og hensigter. Vores kroppe er kanaler for livsenergien, der flyder gennem universet. Når vi løber tør for livsenergi, kommer vi i ubalance og bliver i sidste ende syge. Ligesom stof og energi er udskiftelige, er tanker og energi indbyrdes udskiftelige. Ligesom energi kan opfattes som at have en bestemt frekvens (ligesom at tune ind på en radiostation på en bestemt frekvens), har tanker forskellige frekvenser såvel. Ikke ulig radiobølger, mikrobølger eller lysbølger, udsendes disse i vore hjerner.

“Virkeligheden er et spejl af dine tanker. Vælg omhyggeligt, hvad du lægger foran spejlet.” ~ Remez Sasson

Lette bølger af elektromagnetiske stråling, kommer til os fra solen. Deres frekvenser er sådan, at de har en positiv indvirkning på vores kroppe. Gamma stråling er også en form for elektromagnetisk energi på en anden frekvens, der har en meget destruktiv effekt på vores kroppe. Tanker og intentioner genererer også energiske felter, der enten har positive eller negative virkninger på vores liv. De tanker og intentioner, som har negativ energetisk indvirkning på vores ånd og vores krop omfatter skam, skyld, vrede, frygt og falsk stolthed. Disse omfatter aktiviteter såsom at kritisere, bebrejde, at dømme, tilbagetrækning, at skjule, straffe, angribe og så videre. De tanker og intentioner, der har positiv energetisk effekt på vores sjæl og organer, er accept, åbenhed, kærlighed, glæde, fredfyldthed, nysgerrighed, medfølelse og ærbødighed. De omfatter aktiviteter som accept, tilgivelse, godhed, kærlighed, forståelse forbindelse, og empati.

“Kærlighed er den store mirakelkur. At elske os selv udretter mirakler i vores liv. ~ Louise L. Hay

Der er visse mennesker, som alle kan lide at være i nærheden af. Vi siger ofte, ‘jeg kan lide deres energi’. Og med denne udtalelse er vi faktisk helt præcise. Disse mennesker udsender god energi. Der er andre mennesker, vi ikke ønsker at være i nærheden af netop den modsatte grund. Vi er alle klar over dette. Men det går langt dybere end dette. Når vi går rundt og kritiserer, dømmer og bebrejder andre eller os selv, svækker vi vores livsenergi. Når vi omgås vore liv med aktiviteter, som at blive vrede og negative over for andre eller os selv, skaber vi negativ energi, der bevirker vi føler os dårligt tilpas og det medfører lidelse. Virkningen af denne energi fortsætter med at påvirke os over tid. Til sidst ender disse negative tankemønstre med at skabe negative energi felter, som forstyrrer kroppens fysiske funktioner, og i nogle tilfælde kan dette skabe regulær sygdom og ubalance.

“Til sidst vil du komme til at forstå, at kærlighed heler alt, og kærlighed er alt der er.” ~ Gary Zukav

Omvendt skaber vi positiv energi i vores sind og krop, ved at give energi af kærlighed og accept til os selv og andre. Faktisk vil sådanne vibrationer af kærlighed, bogstaveligt skabe fysisk helbredelse i kroppen. Jo mere kærlig energi du giver dig selv, des sundere vil du blive og des mere energi vil du have. Det er videnskabeligt bevist, at disse kærlighedsvibrationer forandrer form og struktur på fysiske molekyler, såsom  vand. Ifølge de nuværende videnskabelige undersøgelser, bliver vand molekyler direkte formet de af ord, lyde og tanker, de bliver udsat for. Da din fysiske krop består af mere end 70% vand, bliver den hele tiden påvirket af de vibrationer af negativitet eller positivitet, du sender ind i den.

“Den største helbredende behandling er venskab og kærlighed.” ~ Hubert Horatio Humphrey

Bevidst at sende kærlige energi til dit eget væsen, vil skabe fantastiske forandringer i din fysiske krop på molekylært niveau. Når du begynder dagligt at sende kærlige tanker og følelser ind i hver eneste celle i din krop, vil du begynde at helbrede dit sind og din krop, og opleve et dramatisk skift i dit energifelt. Du vil naturligvis føle dig mere energisk, levende og sundere, som du fortsætter med at bade dine celler i denne helbredende energi af selv-kærlighed.

071cdcd4d1501a2b32db14b09d379dd0EmediateAd


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.