Om


Womanifesto - et liv med tid til livet.

Womanifesto er som et træ med mange grene og mange rødder. Som fundament tror jeg på livet som frihed, sensualitet, kreativitet & livskunst.

I shoppen finder du lækre bæredygtige produkter, indenfor naturlig skønhed, bolig, økologiske tekstiler mm. Vi støtter blandt andet Børns Vilkår.

Visionen til Womanifesto opstod en nat, hvor jeg pludselig vågnede fra en drøm og hørte ordet 'Womanifesto' klart og tydeligt for mit indre øre Her så jeg det som et træ, der kan rumme diverse facetter af livets spekter.

Det blev startskuddet til til denne familievirksomhed, som stadig vokser sig bredere og større. Visionen er at hylde livskunsten, støtte et bevidst liv med tid til livet, give et bredt tilbud af lækre fysiske og digitale produkter, tilbyde behandlinger, støtte børns balance, samt at styrke kvinders bevidsthed, søsterskab, passion, sensualitet og kraft.

Womanifesto er drevet af Olympia Strunch, som er mor til 5 børn(børnene er med til at teste produkterne vi sætter til salg). Olympia er uddannet tekstil designer og har mange års erfaring som entrepeneur, kommunikatør, alternativ behandler med et bredt spektrum af teknikker. Af alternative uddannelser kan nævnes ID life coaching, kernesund coaching, uddannelse i feminint lederskab, dakini healing, energi- og bevidsthedsarbejde, samt igangværende uddannelse som krystalbehandler.

Velkommen!


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods